Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové nebo tříchodové menu dle vlastní chuti:
Kuřecí vývar
žloutkové nudle, maso, zelenina
Hříbkový krém
vejce 63
Štičí játra
fenyklové pyré, ragú ze zelených jablek
Paštika pečená v křehkém těstě
salátek s dýní
Vařený hovězí šál
křenová omáčka, žemlový knedlík
Králičí roláda
šťouchané brambory s kapustou, dijonská omáčka
Jehněčí kotletky
risotto s bryndzou, smažená cibule, slaninová pěna
Zeleninové lasagne
omáčka Mornay
Hruškový závin
hrušková zmrzlina s podmáslím, pošírovaná baby hruška v červeném víně
Čokoládový mousse
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního obědu.
Amuse Bouche
Houbové cappuccino
křepelčí vejce vařené v čaji Lapsang Souchong, sezónní lanýž
Štika obecná
majoránkové kroupy, bramborové pyré s fermentovaným česnekem, svatojánské ořechy,
růžičková kapusta, omáčka z podmáslí a libečkového oleje
Fondant z bílé belgické čokolády
pomerančová omáčka s Cointreau, kandovaný pomeranč
Mignardises
Cena menu
790
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu i během obědů.
Amuse Bouche
Uzený divoký holub
dýňová makronka s tonka fazolí, kumquat čatní
Pinot Noir Rosé „The Daily August“ 2018 August Kesseler
Hlíva královská
kachní foie gras, bílá čokoláda, sezónní lanýž, omáčka albufera
Riesling 7. „Maidenstein“ 2017 Vinařství Nepraš & Co.
Jeseter
červená řepa, kysané zelí, uzená slanina, omáčka z červené řepy a crème fraîche
Gemischter Satz Rot 2018 Arndorfer
Telecí top sirloin dry aged
marinovaný v ginu, černý kořen marinovaný v kávě,
fermentovaný česnek, omáčka z uzené cibule
Les Fontanilles 2017 Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot
Mont Blanc
kaštanová ganache, čokoládový krém, mléčná zmrzlina, meringue
Riesling R Kabinett 2017 August Kesseler
Mignardises
Cena menu
1090
Vinné párovaní*
590
Nealkoholické párování
420
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.