Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Česneková polévka
uzené maso, chlebové krutony
Krém z červené čočky
vaječná terina, křupavá cibule
Gyoza knedlíčky
s kuřecím masem, omáčka hoisin
Langoš
nakládaná salátová okurka, feta sýr, řecký jogurt s oreganem a česnekem
Hovězí loupaná plec
cornichons, závin s kysaným zelím a slaninou
Chilli con carne s masovými koulemi
zakysaná smetana, nakládaná červená cibule s chilli, jasmínová rýže
Kuřecí saltimbocca
bramborové krokety se sušenými rajčaty, kuřecí jus s kapary a olivami
Smažená vejce
koprová omáčka, pečené grenaille
Bábovka
žloutkový krém, kandovaný pomeranč, vanilková zmrzlina
Hrušky
karamelová ganache, filo těsto, sorbet
Výběr z domácí zmrzlina nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Gravlax z lososa
červené zelí, křen, jablka
385
Uzený hovězí jazyk
krupice, černý kořen, houby, lanýžový olej
375
Raviola
uzená pancetta, sušený žloutek, oříškové máslo, pecorino
355
Polévka s roastbeefem
brambory Parmentier, nakládaná pálená paprika, pěna z čerstvé majoránky
155
Artyčoky
parmezán, bramborové pyré, pangrattato
295
Steak Rossini*
brambory Anna, foie gras, černý lanýž, omáčka madeira
855*
Francouzská perlička
houbový duxelles, topinambury, omáčka z francouzské hořčice Pommery z Meaux
625
Mangalica
plněná paprička, bramborovo-paprikový nok, čabajka, červená cibule, zakysaná smetana, bramborový crumble
625
Makrela
zadělávaná kedlubna, grilovaná polenta, velouté z fermentovaných okurek s koprem
625
Hovězí žebro
pyré z pečené cibule, bramborový fondant, Guiness
625
Gnocchi
sýr taleggio, červená řepa
395
Pistáciový fondant
pistácie, zmrzlina
225
Raffaello
kokosová ganache, mandle, bílá čokoláda
225
Borovicová šiška
225
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Výběr sýrů
tymiánové sušenky
255
Sestavte si vlastní tříchodové menu z nabídky à la carte (předkrm, hlavní chod, dezert) za zvýhodněnou cenu
1150
*Steak Rossini nelze zahrnout do tříchodového menu za zvýhodněnou cenu.
Amuse Bouche
Artyčoky
parmezán, bramborové pyré, pangrattato
Gnocchi
taleggio, červená řepa
Pistáciový fondant
pistácie, zmrzlina
Mignardises
Cena menu
825
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové degustační menu od 18. 1. 2024
Amuse Bouche
Gravlax z lososa
červené zelí, křen, jablka
Grüner Veltliner "Berg Vogelsang" 2018 Bründlmayer
Uzený hovězí jazyk
krupice, černý kořen, houby, lanýžový olej
Riesling "Lorch" 2016 August Kesseler
Makrela
zadělávaná kedlubna, grilovaná polenta, velouté z fermentovaných okurek s koprem
Meursault "Narvaux" 2015 Vincent Girardin
Mangalica
plněná paprička, bramborovo-paprikový nok, čabajka, červená cibule, zakysaná smetana, bramborový crumble
Merlot The Mira 2017 Uva Mira
Raffaello
kokosová ganache, mandle, bílá čokoláda
Crémant d´Alsace Domaine Kientzler
Cena menu
1580
Vinné párovaní*
690
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
Změna ročníků vín vyhrazena.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.