Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje v pracovních dnech od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Zimní nabídka à la carte od 22. 1. 2025
Treska skrei
nori řasa, ovocný salát, citrusová omáčka
385
Kachní foie gras
vánočka, šalotková marmeláda, žluté rozinky, uzené mandle,
sezónní lanýž, périgourdine omáčka
395
Humří bisque
raviolky s humrem, mléčná pěna s estragonem a citronem
295
Boudin z divočáka
ragú z kořene kerblíku, slanina, káva, omáčka ze sušených hříbků
375
Dýňový cheesecake
sušenka z dýňových semínek, ovčí sýr
295
Hovězí tenderloin
wonton knedlíček s masem a shiitake, pyré z pečené karotky se zázvorem, koriandrem a limetou,
omáčka ochucená shiitake garumem
685
Red snapper
rybí raviolka s chorizem, chorizo drobenka, baby fenykl, bramborové pyré s Café de Paris máslem,
omáčka Café de Paris
685
Holub z Anjou
masová pralinka v pohankovém popcornu, ragú z černého kořene,
pyré z černého kořene a fermentovaného česneku, marsala omáčka
655
Vepřový T-bone steak z přeštíka
espuma ze žlutého hrachu, kroupové jelítko, křupavá cibulka, pažitka, omáčka z uzených kostí
695
Lanýžové risotto
grilovaná hlíva královská, konfitovaný žloutek, sezónní lanýž
485
Ostružiny
vanilkový piškot, yuzu, merinque
255
Čokoláda
granátové jablko, cookies
255
Borovicová šiška
smrkový krém, lískový oříšek
255
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Selekce sýrů, chutney, tymiánové sušenky
285
Amuse Bouche
Dýňový cheesecake
sušenka z dýňových semínek, ovčí sýr
Lanýžové risotto
grilovaná hlíva královská, konfitovaný žloutek, sezónní lanýž
Ostružiny
vanilkový piškot, yuzu, merinque
Mignardises
Cena menu
955
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové zimní degustační menu od 22. 1. 2025
Amuse Bouche
Treska skrei
nori řasa, ovocný salát, citrusová omáčka
Sancerre Fournier Père et Fils
Kachní foie gras
vánočka, šalotková marmeláda, žluté rozinky, uzené mandle, sezónní lanýž, périgourdine omáčka
Riesling 7. "Maidenstein" Vinařství Nepraš & Co.
Red snapper
rybí raviolka s chorizem, chorizo drobenka, baby fenykl, bramborové pyré s Café de Paris máslem, omáčka Café de Paris
Riesling-Sylvaner "Maienfelder" Markus Stäger
Hovězí tenderloin
wonton knedlíček s masem a shiitake, pyré z pečené karotky se zázvorem, koriandrem a limetou,
omáčka ochucená shiitake garumem
Les Fontanilles Minervois Anne Gros & Jean-Paul Tollot
Čokoláda
granátové jablko, cookies
Crémant de Bourgogne Chardonnay et Pinot Noir Anne Gros
Mignardises
Cena menu
1780
Vinné párovaní*
790
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.