Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Drůbeží vývar
maso, zelenina, játrové nočky, tarhoňa
Zelňačka
maso, uzená paprika, čabajka
Zaječí boudin
bramborovo-lanýžové pyré, zaječí jus
Křupavé vejce
espuma z husího velouté
Dušený hovězí pupek
schwarzwaldský knedlík, omáčka se zeleným pepřem
Kuře na paprice
krupicové knedlíčky, restovaná pálená paprika
Candát
zadělávaná kedlubna, bramborová espuma, koprové velouté
Bolognese z beluga čočky
linguine, parmezán
Laskonka
hruška a jablko, ořechová ganache, dýňová zmrzlina
Koláč z křehkého kakaového těsta
Baileys krém, namelaka
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Uzený úhoř
jablková žemlovka, jablkové defrutum, křenové velouté, libečkový olej
385
Vinná klobása s lanýži
karamelizovaná cibule, kysané zelí, bramborové pusinky, omáčka ze cideru
385
Šneci
celer, houbový kuba, omáčka z pečeného česneku
365
Račí polévka
gratin z fenyklu, celeru a kdoulí
375
Pečeně z přeštíka
bramborový vdolek s majoránkou, jitrnička, kadeřávek, škvarkový krokant
625
Kachní ballotine
datle, kaštanová nádivka, kachní pršut, espuma z červeného zelí, fík
625
Jeseter
tuřín, brambory, kořenová zelenina, hrášek, citronová majonéza, omáčka z podmáslí s koprem a kapary
625
Jehněčí krk
quiche s pórkem, slaninou a bryndzou, jehněčí omáčka se smetanou a sardelkami
625
Vánoční stromeček
225
Nugátové knedlíčky
mandarinkový sabayon, ořechová granola
225
Perníkový trifle
ovoce, vaječný koňak
225
Výběr z domácí zmrzlina nebo sorbetu
110
Výběr sýrů
tymiánové sušenky
255
Sestavte si vlastní tříchodové menu z nabídky à la carte (předkrm, hlavní chod, dezert) za zvýhodněnou cenu
1150
Amuse Bouche
Dýňový flan
omáčka z modrého sýru, dýňové grissini
Houbový kuba
lanýž, hlíva královská, omáčka z pečeného česneku
Nugátové knedlíčky
mandarinkový sabayon, ořechová granola
Mignardises
Cena menu
825
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové degustační menu od 5. 12. 2023 do 30. 12. 2023
Amuse Bouche
Uzený úhoř
jablková žemlovka, jablkové defrutum, křenové velouté, libečkový olej
Riesling Donauschotter 2020 David Harm
Šneci
celer, houbový kuba, omáčka z pečeného česneku
Riesling "The Daily August" 2017 August Kesseler
Jeseter
tuřín, brambory, kořenová zelenina, hrášek, citronová majonéza, omáčka z podmáslí s koprem a kapary
Sauvignon Blanc The Mira 2020 Uva Mira
Pečeně z přeštíka
bramborový vdolek s majoránkou, jitrnička, kadeřávek, škvarkový krokant
Clos Canarelli rouge 2017 Figari Corse
Vánoční stromeček
Pinot Noir Rosé "The Daily August" 2018 August Kesseler
Cena menu
1580
Vinné párovaní*
690
Nealkoholické párování
480
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
Změna ročníků vín vyhrazena.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.