Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje v pracovních dnech od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Kuřecí vývar
játrový knedlíček, zelenina, nudle
Rajčatová polévka
mozzarella, parmská šunka
Hovězí roastbeef
čatní z cherry rajčat, krutony z bílého pečiva
Uzený losos
okurkový salátek s jogurtem a koprem
Telecí řízek
lehký bramborový salát s jarní cibulkou, ředkvičkami a dresinkem ze zakysané smetany a dijon hořčice
Jehněčí Stroganoff
jasmínová rýže
Grilovaný losos
hrášek, chorizo, fenyklové pyré, pesto z baby špenátu a uzených mandlí
Grilované tygří krevety
kari s kokosovým mlékem, zelenina, jasmínová rýže
535
*při objednávce v menu příplatek 180 Kč
Cheesecake ze zahradního ovoce
Borůvkový větrník
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
Ceny jednotlivých chodů nad rámec 2chodového nebo 3chodového menu:
Polévka 110 Kč
Předkrm 175 Kč
Hlavní chod 355 Kč
Dezert 155 Kč
Zmrzlina 110 Kč
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Letní nabídka à la carte od 19. 6. 2025
Tataki z telecí svíčkové
avokádo, chilli, sezam, rýžové krekry, omáčka ponzu
385
Tortellini ´nduja
omáčka z uzených paprik, sýr caciocavallo
325
Rajčatový tatarák
espuma z pečených rajčat, třešně, gazpacho, chipsy z focaccie
285
Surf & turf
mušle sv. Jakuba, hovězí teres major, bramborový fondant, ratatouille pyré,
zeleninové concassé, omáčka z rajčatové vody
685
Mořský vlk
sépiové gnocchi, bramborová sláma, ančovičková pěna, omáčka vierge
655
Grilovaný hovězí steak
houbové soté s artyčoky, rozmarýnová polenta, tymiánová omáčka
755
Citrusové semifreddo
citrusové consommé, vanilkový olej, meringue, meloun marinovaný v limoncellu
255
Jogurt, višně, čokoláda
višňové glazé, višňový sorbet
255
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Tříchodové menu (předkrm, hlavní jídlo, dezert)
sestavené ze sezónní nabídky za zvýhodněnou cenu
1180
Terina z jehněčí svíčkové
pyré z bílých fazolí, ragú z choriza, paprik, sušených rajčat a bílých fazolí
395
Zauzený lososový gravlax
marinovaná zelenina, rajčatový sorbet, zeleninové gazpacho
385
Kuře cacciatore
kukuřičné mille-feuille, kuřecí jus
635
Grilovaný tuňák žlutoploutvý
salát Niçoise
685
Kokosovo-mangový cheesecake
mangový salátek, mangový sorbet
255
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové letní degustační menu od 19. 6. 2025
Amuse Bouche
Tataki z telecí svíčkové
avokádo, chilli, sezam, rýžové krekry, omáčka ponzu
Riesling Kalk und Löss David Harm
Tortellini ´nduja
omáčka z uzených paprik, sýr caciocavallo
Nero d´Avola Sicilia DOC Cusumano
Mořský vlk
sépiové gnocchi, bramborová sláma, ančovičková pěna, omáčka vierge
Riesling Cuvée Colette Domaine Weinbach
Surf & turf
mušle sv. Jakuba, hovězí teres major, bramborový fondant, ratatouille pyré, zeleninové concassé, omáčka z rajčatové vody
Volnay 1er Cru Les Santenots 2015 Vincent Girardin
Citrusové semifreddo
citrusové consommé, vanilkový olej, meringue, meloun marinovaný v limoncellu
Moscato d´Asti La Serra Marchesi di Gresy
Mignardises
Cena menu
1780
Vinné párovaní*
790
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.