Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje v pracovních dnech od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Slepičí vývar
masová raviola, brunoise zelenina
Gulášová polévka
Jehněčí svíčková
artyčoky, omáčka z parmezánu
Treska
omáčka s yuzu a passion fruit, pufovaná rýže
Hovězí žebro
smetanový špenát, kedlubna, hrubozrnná hořčice, shimeji,
kaše ze žlutého hrachu, cibulka, pažitka
Telecí Cordon bleu
hrášek, sušená šunka, bramborové pyré
Bramborové knedlíky plněné kachním konfitem
kysané zelí, kachní jus
Zeleninový závin
karotkové pyré, zeleninové demi glace
Medovník
Makovec
višně, maková zmrzlina
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Pâté en croûte
sušené švestky, pečené kaštany, želé z ratafie, marinované švestky
365
Foie gras
perník, jablka, rakytník, červené zelí, calvados
385
Francouzská cibulová polévka
francouzská bageta, sýr raclette
185
Tygří krevety
dýně, kokosové mléko, dýňová oplatka
365
Telecí brzlík
pastinákové risotto, chipsy z pastináku a parmezánu, vaječný žloutek
365
Quiche
variace řepy, fíky, krokety z kozího sýra, pekany, demi glace z červené řepy
285
Muflon
smrková sůl, topinambury, dýňová tartaletka, červená řepa, omáčka s jeřabinami
655
Smuha královská
květák, artyčok, karotka, omáčka Blanquette
655
Kachní prsa
pošírovaná hruška v červeném víně, batátové pyré, kachní jus
625
Brasírované jehněčí koleno
variace kukuřičné polenty, grilovaná růžičková kapusta, jehněčí omáčka s červeným vínem
655
Hovězí sirloin 90
houbová ratatouille, brambory Dauphinoise,
omáčka s francouzským koňakem a nakládaným zeleným pepřem
855
Zeleninová raviola
podzimní zelenina, ricotta, parmezán, zeleninové demi glace
475
Frappé cheesecake
kakaový piškot, kávová šlehaná ganache, espresso zmrzlina
255
Fashion Éclair
ořechy, karamel, hruška
255
Tvarohové quenelles
švestky, mák
255
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Selekce sýrů, chutney, tymiánové sušenky
285
Amuse Bouche
Quiche
variace řepy, fíky, krokety z kozího sýra, pekany, demi glace z červené řepy
Zeleninová raviola
podzimní zelenina, ricotta, parmezán, zeleninové demi glace
Fashion Éclair
ořechy, karamel, hruška
Mignardises
Cena menu
955
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové podzimní degustační menu od 25. 9. 2024
Amuse Bouche
Pâté en croûte
sušené švestky, pečené kaštany, želé z ratafie, marinované švestky
Riesling Rüdesheim August Kesseler
Foie gras
perník, jablka, rakytník, červené zelí, calvados
Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes Vincent Girardin
Smuha královská
květák, artyčok, karotka, omáčka Blanquette
Riesling Wunderwerk Dreissigacker
Muflon
smrková sůl, topinambury, dýňová tartaletka, červená řepa, omáčka s jeřabinami
Pommard Village Vieilles Vignes Vincent Girardin
Frappé cheesecake
kakaový piškot, kávová šlehaná ganache, espresso zmrzlina
Champagne Blanc de Blancs Jean Diot
Mignardises
Cena menu
1680
Vinné párovaní*
750
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.