Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje v pracovních dnech od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Hovězí vývar
maso, zelenina, špenátové nočky
Brokolicový krém
vejce 63, máslový kruton, restovaná slanina
Uzená kachní prsa
Waldorf salát, jablková granita
Tzatziki
olivy, koprový olej, pita chléb
Hovězí líčka
restovaná zelenina na másle s bylinkami, bramborové pyré s libečkem, omáčka z červeného vína
Vepřová panenská svíčková
kari s kokosovým mlékem, zelenina, jasmínová rýže
Grilovaný losos
listový salát, ančovičky, cherry rajčata, okurky, francouzský dresink
Bramborové gnocchi
chorizo, paprika, červená cibule, česnek, omáčka z pečených paprik, španělský sýr Manchego
Kokosová verrine
ananas, mango, maracuja
Malinový cheesecake
malinový sorbet
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
Ceny jednotlivých chodů nad rámec 2chodového nebo 3chodového menu:
Polévka 110 Kč
Předkrm 175 Kč
Hlavní chod 355 Kč
Dezert 155 Kč
Zmrzlina 110 Kč
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Jarní nabídka à la carte od 27. 3. 2025 do 18. 6. 2025
Panna cotta z humra
zelené jablko, okurka, kopr
395
Kachní foie gras a prsa
jarní cibule, rebarbora, brioš drobenka
395
Velouté z bílého chřestu
uzený losos, filo těsto
225
Bramborový nok carbonara
špenát, žloutek, pecorino, guanciale
325
Květáková kroketa
krupicová espuma, pálený květák, hrášek, velouté s muškátovým oříškem
295
Jehněčí hřbet a svíčková
karotka, bramborová pusinka, medvědí česnek, omáčka z pečeného česneku, tymiánu a balsamica
685
Francouzské jarní kuře
bramborová terinka, uzený tvaroh, petrželkový kaviár, hráškové pyré, kuřecí jus s bylinkami
655
Kambala
bílý chřest, lardo drobenka, tartaletka s chřestovým pyré a strouhaným žloutkem, omáčka vin jaune
695
Australská hovězí picanha
grilovaný little gem, hrášková majonéza, lískové ořechy, uzené bramborové pyré, omáčka s hrubozrnnou hořčicí
755
Bylinkové raviolky
zeleninové soffritto se smrži, smržová omáčka
485
Rebarborové parfait
jogurtovo-rebarborová espuma, marinovaná rebarbora v grenadině, mátový gel, mandlová drobenka
255
Pistáciový cheesecake
malinová ganache, zmrzlina z crème fraîche s pistáciemi
255
Medová trubička
karamelový krém, vlašské ořechy, sorbet z čaje Earl Grey s medem a citronem
255
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Selekce sýrů, chutney, tymiánové sušenky
285
Amuse Bouche
Květáková kroketa
krupicová espuma, pálený květák, hrášek, velouté s muškátovým oříškem
Bylinkové raviolky
zeleninové soffritto se smrži, smržová omáčka
Pistáciový cheesecake
malinová ganache, zmrzlina z crème fraîche s pistáciemi
Mignardises
Cena menu
955
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové jarní degustační menu od 27. 3. 2025 do 18. 6. 2025
Amuse Bouche
Panna cotta z humra
zelené jablko, okurka, kopr
Spectrum Cuvée Bernhard Ott
Bramborový nok carbonara
špenát, žloutek, pecorino, guanciale
Toscana Rosso IGT Ciacci Piccolomini
Kambala
bílý chřest, lardo drobenka, tartaletka s chřestovým pyré a strouhaným žloutkem, omáčka vin jaune
Fendant Domaines Rouvinez Sierre
Jehněčí hřbet a svíčková
karotka, bramborová pusinka, medvědí česnek, omáčka z pečeného česneku, tymiánu a balsamica
Brunello di Montalcino Lisini
Rebarborové parfait
jogurtovo-rebarborová espuma, marinovaná rebarbora v grenadině, mátový gel, mandlová drobenka
Sekt Riesling Weingut Dreissigacker
Mignardises
Cena menu
1780
Vinné párovaní*
790
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.