Během času oběda panuje neformální atmosféra a nabídka a la carte se mění každý týden, aby bylo vždy něco nového, něco odlišného. Obědové menu se servíruje v pracovních dnech od úterý do pátku.
Vytvořte si dvouchodové (předkrm-hlavní chod nebo hlavní chod-dezert) nebo tříchodové menu (předkrm-hlavní chod-dezert) dle vlastní chuti:
Uzený vývar
maso, zelenina, široké nudle
Kukuřičný krém
paprička Padrone plněná masem
Chřestová panna cotta
vaječná terina, chlebová drobenka
Grilovaný silverside
bramborová hranolka, bbq omáčka, bbq majonéza
Risotto s gorgonzolou
zauzené kuře, zelené jablko
Gnocchi all´Amatriciana
Lískooříškový flan
pečené ořechy
Věneček
žloutkový krém s mascarpone, citronová poleva
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Večeře má jinou dynamiku a je inspirována ročním obdobím s typickými sezónními surovinami pro navození skvělého požitku z jídla. Večerní menu se servíruje i během sobotního oběda a státních svátků.
Pâté z foie gras
rebarbora, lískový ořech, makový loupák
395
Sulc z humra
ocet z granátového jablka, nakládaná zelenina
395
Cannelloni s jehněčím kolenem
soté z chřestu, omáčka bordelaise s malinovým octem
385
Telecí Pot-au-feu
líčko, morek, toast, sezónní zelenina
195
Hráškový cheesecake
farmářský kozí sýr s medem a levandulí, pinie, omáčka ze zakysané smetany
295
Jehněčí rump steak
masová raviola s bryndzou a šalvějí, bramborové pyré s medvědím česnekem,
jehněčí jus, salsa verde
655
Jarní kuře
bílý chřest, tartaletka se zeleným chřestem a fava fazolemi, smržová omáčka
625
Pstruh
tartar z fenyklu, ředkviček a okurky, kaviár ze pstruha, špenátový flan, šafránové velouté
625
Flank steak
pralinka z telecího pavoučku, plněné grenaille, variace karotky, omáčka s estragonem
625
Selečí bok
trubička z filo těsta plněná celerovo-jablečným pyré, ragú ze zelených fazolek a uzené slaniny,
omáčka z uzených kostí
625
Jarní risotto
divoká brokolice, škvarky z halloumi sýra
395
Mražený bezový cheesecake
mátový sponge, jahodový kaviár
225
Pudink z podmáslí a citrusů
rebarbora, karamelizovaná bílá čokoláda, lískový ořech, fialková zmrzlina
225
Zelené jablko
225
Výběr z domácí zmrzliny nebo sorbetu
110
Výběr sýrů
tymiánové sušenky
255
Sestavte si vlastní tříchodové menu z nabídky à la carte (předkrm, hlavní chod, dezert) za zvýhodněnou cenu
1150
Amuse Bouche
Hráškový cheesecake
farmářský kozí sýr s medem a levandulí, pinie, omáčka ze zakysané smetany
Jarní risotto
divoká brokolice, škvarky z halloumi sýra
Pudink z podmáslí a citrusů
rebarbora, karamelizovaná bílá čokoláda, lískový ořech, fialková zmrzlina
Mignardises
Cena menu
825
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.
Degustační menu „Le Pin“ je pro ty, co chtějí ochutnat více, či více objevovat. Vědět, že s dalším chodem přijde jiná chuť, nové emoce.
Degustační menu servírujeme od 18 hodin, v sobotu a ve státní svátky i během obědů.
Nové degustační menu od 26. 3. 2024
Amuse Bouche
Pâté z foie gras
rebarbora, lískový ořech, makový loupák
Riesling-Sylvaner "Maienfelder" 2019 Markus Stäger
Cannelloni s jehněčím kolenem
soté z chřestu, omáčka bordelaise s malinovým octem
Toscana Rosso IGT 2021 Ciacci Piccolomini
Pstruh
tartar z fenyklu, ředkviček a okurky, kaviár ze pstruha, špenátový flan, šafránové velouté
Chenin Blanc Original 2018 Raats Family
Flank steak
pralinka z telecího pavoučku, plněné grenaille, variace karotky, omáčka s estragonem
Barbaresco Riserva "Rabaja" 2013 Produttori del Barbaresco
Mražený bezový cheesecake
mátový sponge, jahodový kaviár
Crémant de Bourgogne Brut "La Fun en Bulles" Anne Gros
Cena menu
1580
Vinné párovaní*
690
Nealkoholické párování
490
*Ke každému chodu jedna sklenice vína 0.1l.
Změna ročníků vín vyhrazena.
V případě alergií nás, prosím, informujte. Naše pokrmy mohou alergeny obsahovat.
Seznam je k vaší dispozici u obsluhujícího personálu.